Kahvila Rento Joensuun Pielisjoen varrella palvelee läpi kesän maanantaista lauantaihin kello 10-20 ja sunnuntaisin 12-20, säävarauksella! 

Kahvila Rento on pieni ja sympaattinen kahvila ja kesäterassi Pielisjoen rannalla aivan Joensuun keskustan tuntumassa. Meiltä löydät aurinkoa, rantatuoleja, maatalon jäätelöä, sandwichejä, smoothieita, luomukahvia ja ennen kaikkea rentoa rantabaaritunnelmaa.

Tuotteet

Valikoimassamme painotamme erityisesti paikallisuutta ja laadukkaita raaka-aineita. Meiltä löydät muun muassa raikkaat smoothiet, parilalla paistetut sandwichit, Vankkurin käsityöläisjäätelöt Polvijärveltä, maistuvaa luomukahvia, sekä kattavan valikoiman kotimaisia pienpanimotuotteita ja kesäisiä kylmiä juomia.

Kesä-heinäkuussa maanantaista lauantaisin Kahvila Rennolta saatavilla kello 10-12 välillä täyttävä aamiainen Joensuun keskustan kauneimmalla paikalla. 

Vegaanisia vaihtoehtoja saatavilla kaikista kahvilan tuotteista!

Palvelut

Kesäisin Kahvila Rennon yhteydessä toimii melontapiste, josta voi vuokrata kajakkeja omatoimisille melontaretkille. Voit ostaa kahvilalta myös lahjakortteja kahvilan tuotteisiin ja melontapalveluihin.

Rennolla järjestetään erilaisia tapahtumia läpi kesän musiikista vilttikirppiksiin. Kahvilan kauniissa ympäristössä ohjataan myös kaikille avoimia jooga- ja kehonhuoltotunteja.

Kahvilapalvelut ja rento meininki luoksesi? Rento toimii myös tapahtumakahvilana – sydämemme sykkii jatkuvalle meiningille ja meillä on kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

Ota yhteyttä jos haluat meidät mukaan meininkeihin!