Enjoy Life

Monipuoliset elämyspalvelut ja aktiviteetit Joensuussa. Meidän kauttamme pääset omatoimisille melontaretkille suoraan kuvankauniin Pielisjoen varrelta, saat opastuksen lähialueen kohteisiin, järjestät tyhy-päivät tai vaikka polttariohjelmaa Pohjois-Karjalan alueella.

Melontaretkelle Pohjois-Karjalan luontoon, kalastamaan Pielisjoelle kajakeilla tai vaikka työporukalle tekemistä? Ota yhteyttä ja kysy lisää muista palveluista, ryhmille onnistuvat kauttamme myös tarjoilut!

Enjoy Lifen kausi 2020 startannut, koko toukokuun ajan -50% alennusta melontavarausten ensimmäisistä tunneista!

Kajakkien vuokraus Joensuussa

Vuokraamme Joensuussa Kahvila Rennon yhteydessä laadukkaita Oasiksen kajakkeja. Kajakit on mahdollista vuokrata alkaen tunnista aina useamman päivän melontaretkiin saakka. Kajakit ovat tukevia ja suuntavakaita, joten ne sopivat mainiosti sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Kajakkien lisäksi Rennolta löytyy myös kaksi intiaanikanoottia kahdelle hengelle.

Kalustomme on parhaimmillaan päiväretkikäytössä, mutta ne soveltuvat mainiosti myös viikonloppuretkeilyyn.

Melonta ja melontapisteen aukiolo aina säävarauksella, ajanvarauksella melonta on mahdollista myös aukiolojen ulkopuolella. Varaukset toistaiseksi puhelimitse, sähköpostilla, tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Hinnasto:

Kajakit 1 H 20€ (+5€/lisätunnit)

Kanootti 1 H 30€ (+5€/lisätunnit)

1 PÄIVÄ 50€ (Melontapisteen aukioloaikojen mukaan)

Kysy tarjousta ryhmille, tai pidemmille vuokrausajoille!

! Toukokuussa -50% ensimmäisestä tunnista !

Kajakin vuokraushintaan sisältyy kelluntaliivit, aukkopeite ja mela.