Enjoy Life

Monipuoliset elämyspalvelut Joensuussa. Meidän kauttamme pääset omatoimisille melontaretkille suoraan kuvankauniin Pielisjoen varrelta, saat opastuksen lähialueen kohteisiin, järjestät tyhy-päivät, polttariohjelmaa, tai osallistut yhteistyökumppaneidemme tarjoamille retkille Pohjois-Karjalan alueella.

Melontaretkelle Pohjois-Karjalan luontoon, kalastamaan Pielisjoelle kajakeilla tai vaikka työporukalle tekemistä? Ota yhteyttä ja kysy lisää muista palveluista, ryhmille onnistuvat kauttamme myös tarjoilut!

Enjoy Lifen seuraava kesäkausi alkaa huhtikuussa 2020! Ensi kesänä tarjonnassa tapahtumia, retkiä, sekä laajempaa vuokraustoimintaa!

Kajakkien vuokraus Joensuussa

Vuokraamme Joensuussa Kahvila Rennon yhteydessä laadukkaita Oasiksen kajakkeja. Kajakit on mahdollista vuokrata alkaen tunnista aina useamman päivän melontaretkiin saakka. Kajakit ovat tukevia ja suuntavakaita, joten ne sopivat mainiosti sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Kajakkien lisäksi Rennolta löytyy myös kaksi intiaanikanoottia kahdelle hengelle.

Kalustomme on parhaimmillaan päiväretkikäytössä, mutta ne soveltuvat mainiosti myös viikonloppuretkeilyyn.

Melonta ja melontapisteen aukiolo aina säävarauksella, ajanvarauksella melonta on mahdollista myös aukiolojen ulkopuolella. Varaukset toistaiseksi puhelimitse, sähköpostilla, tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Hinnasto:

Kajakit 1 H 20€ (+5€/lisätunnit)

Kanootti 1 H 30€ (+5€/lisätunnit)

1 PÄIVÄ 50€ (Melontapisteen aukioloaikojen mukaan)

Kysy tarjousta ryhmille, tai pidemmille vuokrausajoille!

! Opiskelijakortilla 25% alennus ensimmäisestä tunnista !

Kajakin vuokraushintaan sisältyy kelluntaliivit, aukkopeite ja mela.